Leer visueel te werken

Geef jouw ideeën vorm door te tekenen. Ik help je graag met het integreren van visual thinking in je werk. Wil je nieuwe visuele skills en visuele tools leren? Bekijk dan de training Visual Thinking.

Training Visual Thinking

Geef jouw ideeën vorm door te tekenen en maak gebruik van eigen visuals in je zakelijke communicatie. Bijvoorbeeld tijdens meetings met collega’s of presentaties aan je team. In deze training Visual Thinking leer je de basisprincipes toe te passen in jouw dagelijkse werk. Je leert nieuwe visuele skills en visuele tools. Voor deze training is geen ervaring vereist.

Programma

In deze training van 1 dag leer ik jou de basisprincipes van visual thinking. Je leert visueel te werken en communiceren. In de ochtend leer je de visuele basis, je krijgt voorbeelden van en gaat oefenen met basisiconen. Je leert bijvoorbeeld abstracte begrippen in beeld te brengen. In de middag gaan we met een casus aan de slag. We gaan oefenen met hoe je van complexiteit naar een helder, logisch visueel verhaal kunt komen. Je zult versteld staan van het resultaat.

Locatie

De training wordt gegeven in de inspirerende locatie de Allersmaborg in Ezinge, maar kan ook op locatie (nabij of in je bedrijf) worden georganiseerd.

Wat levert het op?

Aan het eind van de training Visual Thinking

  • Heb je vertrouwen gekregen om in jouw werk meer te gaan tekenen
  • Weet je hoe je concrete en abstracte zaken in beeld kunt brengen
  • Heb je een eerste versie van je eigen beeldenbank
  • Kun je verschillende tools en effecten toepassen om je tekeningen te verlevendigen
  • Kun je visual thinking inzetten om van complexiteit tot een helder visueel verhaal te komen
  • Krijg je een factsheet mee met tips voor het toepassen van visual thinking

Groep en kosten

Ik werk met kleine groepen van maximaal 12 personen. De training gaat door vanaf 6 deelnemers. De kosten zijn 250 euro ex. BTW p.p., inclusief materialen en lunch.

Inschrijven Training Visual Thinking

Jouw gegevens

    Leuk dat je meedoet!

    Bedankt voor je inschrijving