Kan ik je helpen?

Ik help met het helder en gedragen krijgen van strategische vraagstukken. Door gebruik te maken van visuele werkvormen stimuleer ik jou en je collega’s om nieuwe ideeën te ontdekken, verborgen oplossingen te vinden en om inzichten te delen. Kijk hieronder welk startpunt je wilt kiezen.

Strategie

Ik help jou en je collega’s een gedeeld beeld te vormen over de gewenste situatie rond een strategisch vraagstuk en de route ernaartoe. Dit doe ik door samen te tekenen. Dit creëert betrokkenheid, geeft overzicht en helpt om betere beslissingen te nemen.

Concept

Ik zet samen met jou jouw strategie om in een goed werkend communicatieconcept. Hierdoor kun je jouw verhaal op zo’n manier overbrengen dat het door de doelgroep makkelijk wordt begrepen. Een concept dat ook makkelijk te vertalen is naar meerdere communicatiemiddelen.

Visualisaties

Ik lever digitale visualisaties waarmee je jouw verhaal tot leven kunt brengen. Een verhaal dat er al is of een verhaal dat nog moet worden gemaakt. Ik help jou om wat ingewikkeld is weer helder te krijgen. Om het vervolgens op een aantrekkelijke en verhalende manier te communiceren.

Wat je kunt verwachten van de samenwerking met mij

Als visual thinking consultant help ik jou een gezamenlijk beeld te creëren waarin stap voor stap inzicht ontstaat. Ik zet tekenen en visueel werken in om tot het gewenste resultaat te komen.

01
Ontwerpen samenwerking

In een persoonlijke kennismaking verken ik samen met jou jouw vraag. Vervolgens ontwerpen we samen een aanpak die past bij jouw uitdaging en doelstelling.

02
Co-creatie

Ik help jou en je collega’s om samen te tekenen. Deze co-creatiesessie kent twee componenten: de dynamiek tussen de deelnemers en de content die ze creëren. Beide zijn van waarde en worden door mij benut om tot het gewenste resultaat te komen.

03
Overkoepelend concept

Ik help je om jouw strategie om te zetten in een goed werkend communicatieconcept. Om je doelstelling te behalen is het van belang dat je een goed concept hebt.

04
Verbeelding

Ik help je om jouw verhaal tot leven te brengen. Ik lever digitale visualisaties waarmee je jouw verhaal kunt vertellen. Ik help je om deze verbeelding te laten landen bij je publiek.

Waar je ook staat in je proces. Mijn werkwijze is zo ingericht dat ik op elk moment kan instappen. Ik heb de tools, de kennis en de creativiteit om een samenwerking met jou vorm te geven die volledig is afgestemd op jouw doel.